Doorzoek onze 24.632 vacatures.

Alle vacatures in één overzicht!

Twiglers.nl

Twiglers.nl

Twiglers, het meest relevante, gespecialiseerde en eigenwijze online vacature netwerk van Nederland, is de partij die het helemaal anders doet. De club die tegen heilige huisjes schopt, gewoon omdat het moet! De Bossche organisatie heeft geen standaard vacaturesites en is ook geen uitzendbureau, maar combineert het beste van beide werelden.

Persoonlijke ondersteuning
Dit betekent dat zowel kandidaten als klanten kunnen rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning. Twiglers gaat daarbij dwars tegen de gevestigde orde in en doet alles om de juiste match te realiseren.

Vacaturesites
Dankzij een sterke infrastructuur van 49 goed doordachte vacaturesites - elk met een kundige en betrokken sitemanager - vinden werkzoekenden snel en eenvoudig hun baan.Natuurlijk plukken werkgevers hier ook de vruchten van. Vacatures worden onder meer actief begeleid met gerichte marketingcampagnes via e-mailing en social media. Kwaliteit, transparantie en aandacht staan voorop. Sterke, gespecialiseerde vacaturesites en de beste service van de wereld bieden, daar draait het volgens Twiglers in deze tijd om.