Doorzoek onze 21.568 vacatures.

Alle vacatures in één overzicht!

Over NUwerk

NUwerk is het carrièreplatform van de grootste nieuwssite van Nederland NU.nl. Ons doel is om de weg naar die ene droombaan zo makkelijk mogelijk te maken. Dat doen we door een groot banenaanbod te bieden, vacatures slechts één keer te tonen en het laatste nieuws omtrent werk te delen.

Banenaanbod
NUwerk heeft een samenwerking met verschillende vacaturesites, waaronder Monsterboard, Randstad en Jobbird. Je kunt dus op NUwerk terecht voor de leukste vacatures van onze partners. Dat betekent dat we niet alleen een heel groot, maar ook een breed banenaanbod hebben. NUwerk wordt elke dag geactualiseerd zodat de nieuwste vacatures meteen zichtbaar zijn. Je hoeft dus niets meer mis te lopen.

Geen dubbele vacatures
Wordt een vacature door meerdere partners aangeboden? Dan ontdubbelen wij deze voor je en kun je met behulp van een pop-up zelf kiezen via welke partner je wilt solliciteren. Dat maakt het zoeken een stuk overzichtelijker, en dus makkelijker.

Nieuws
Zoals je van NU.nl gewend bent houden we je natuurlijk ook op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van werkgelegenheid en carrière. Oh, en natuurlijk geven we ook tips om jouw droombaan te bemachtigen. 

Onze partners
Nieuwsgierig naar al onze partners? Klik op de logo's voor meer informatie.

Twiglers.nl
Monsterboard.nl
Stepstone.nl
ICTerGezocht.nl
Manpower.nl
JobBoost.io
Experis.nl