Cofely
Industrie & Productie / Techniek
Cofely
Factsheet
Hoofdkantoor Nederland:
Bunnik
Hoofdkantoor wereldwijd:
Parijs
Landen actief:
70
Medewerkers in Nederland:
6.300
Medewerkers wereldwijd:
138.200
Omzet Nederland:
1,1 miljard
Omzet wereldwijd:
97 miljard
Vestigingen in Nederland:
13
Website:
Volg Cofely
Informatie uit je LinkedIn netwerk:
 
Informatie

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.300 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste (totaal)oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch Cofely. Onze technisch specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij Cofely in goede handen. 

Cofely speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar zuinig energieverbruik, een comfortabel binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokseiland in Amsterdam, aanleg en onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, of de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij het behoud van onze klanten. 

Gedreven: Scherp, alert en vastberaden verbeteren wij voortdurend onze prestaties en zoeken wij iedere dag opnieuw naar innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.
Betrokken: Cofely wil bijdragen aan een betere wereld door het leveren van duurzame technologie die daadwerkelijk het verschil maakt. Dit kunnen we alleen bereiken door onderlinge betrokkenheid én door oog te hebben voor de doorlopend veranderende behoeften van onze klanten. 
Gedurfd: Wij staan vol optimisme in het heden en wenden onze durf, daadkracht en intelligentie aan om te bouwen aan een betere toekomst. We aarzelen daarbij niet om nieuwe wegen te bewandelen en revolutionaire technologieën en oplossingen te toetsen en toe te passen.
Verbonden: Teamwork is de hoeksteen van ons succes. Wij helpen elkaar en zoeken elkaar op om kennis te delen en onze vaardigheden optimaal te laten renderen.


Cofely. Ver vooruit in duurzame technologie. 

Cofely is onderdeel van GDF Suez Energy Services, de Europese leider op het gebied van installaties en technische dienstverlening. Nederland is onze thuismarkt, maar Cofely is wereldwijd actief voor allerlei klanten. Cofely ontwikkelt totaaloplossingen in de utiliteit, energietechniek en industrie. GDF Suez Energy Services is een bedrijfsonderdeel van GDF Suez, een van de grootste energieleveranciers van de wereld. Website
http://www.werkenbijcofely.nl