Organisatie VAPRO VAPRO
Bekijk bedrijfsprofiel
Geplaatst > 1 maand geleden
Vacature VAPRO zoekt Docenten/Trainers Procestechniek
Functiegroep Consultancy/Projectmanagement / Onderwijs/Onderzoek / Overige / Research & Development / Techniek
Uren Parttime
Plaats Heel Nederland
Vacature

Ben jij een procestechnoloog en bekend met operatortrainingen? VAPRO biedt jou de kans om je technische vakkennis als Docent/Trainer in te zetten bij onze klanten. 

Employability ofwel de brede inzetbaarheid van procesoperators, staat hoog op de agenda van industriële bedrijven. Vanwege de daaruit voortvloeiende vraag zijn wij op zoek naar freelance docenten/trainers. Aan jou als docent de uitdaging de procestechnische vakken te doceren en de operators te begeleiden en te coachen bij de praktijkopdrachten op de werkvloer. Je bent als docent/trainer in staat snel in te spelen op vragen uit de groep en je kan gedegen advies geven over uiteenlopende vraagstukken ten aanzien van het betreffende proces.

Organisatie

VAPRO is een dienstverlenende kennisorganisatie. We leveren bedrijven en opleiders oplossingen voor het verhogen van het performanceniveau van operators en technici. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij ons terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun rendement stijgen.

Profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich goed in de deelnemers kunnen verplaatsen (aansluiting met de werkvloer) en beschikken over uitstekende communicatieve en didactische vaardigheden. Je hebt een Ingenieursopleiding op het gebied van chemische technologie, of een gelijkwaardige achtergrond aangevuld met meerdere jaren ervaring. Ervaring als docent en de beschikking over een lesbevoegdheid is een grote pre.

Aanbod

Langdurige interessante opdrachten, een aantrekkelijke uurvergoeding en een reiskostenvergoeding.

Procedure

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mark Belt (HR Manager), 070-3378308. Je sollicitatiebrief met C.V. kun je richten aan VAPRO t.a.v. Mark Belt, Postbus 24090, 2490 AB Den Haag of stuur een email naar hrm@vapro.nl

Meer informatie
Contactpersoon:
Mark Belt