Organisatie Qompetence B.V. Qompetence B.V.
Bekijk bedrijfsprofiel
Geplaatst > 1 maand geleden
Vacature Finance Trainee
Functiegroep Financieel
Uren Fulltime
Plaats Landelijk
Vacature

Brengt je huidige studie niet wat je ervan had verwacht en wil je opgeleid worden tot finance professional? De QOMPETENCE Finance Academy biedt je een kans. Via een zorgvuldig samengesteld opleidingsprogramma word je financiële kennis in korte tijd op HBO-niveau gebracht. Naast vakinhoudelijke kennis wordt er ook aandacht besteed aan persoonlijke vaardigheden. Na je opleiding ga je opdrachten uitvoeren bij toonaangevende opdrachtgevers. Je legt hiermee de basis voor een succesvolle loopbaan. Een loopbaan waarin je kunt uitgroeien tot controller. QOMPETENCE zorgt tijdens je gehele loopbaan voor intensieve individuele begeleiding.

Organisatie

QOMPETENCE is een dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in het ondersteunen van financiële afdelingen op interim-basis. Maar anders dan andere detacheerders onderscheidt QOMPETENCE zich door haar manier van werken:

  • persoonlijke begeleiding en coaching gedurende je hele loopbaan
  • passende opdrachten op jouw ervaring en achtergrond
  • goede balans tussen werk en privé.

Het gaat er bij ons niet om dat je zoveel mogelijk uren werkt, maar dat de kwaliteit van het werk goed is. De inhoud van de opdrachten is elke keer verschillend. Het belangrijkste is wat jij ervan weet te maken. Krijg je te maken met een administratie die volgens jou veel efficiënter kan werken? Maak dan inzichtelijk hoe je dit proces zou willen veranderen.

QOMPETENCE zoekt mensen die verder denken, die zich niet laten tegenhouden door dingen die niet kunnen. Belangrijker dan wat iemand is, vinden wij, is wat iemand kan worden. Onze mensen kenmerken zich dan ook door flexibiliteit en gedrevenheid. Kom jij ons team van finance professionals versterken?

Profiel

·        Een HBO- of WO opleiding, elke willekeurige richting

·        Affiniteit met Finance

·        Leergierig

·        Gemotiveerd

·        Flexibel

Het maakt niet uit welke studierichting je gevolgd hebt, als je deze maar succesvol afgerond hebt en affiniteit hebt met finance. Wij leren je het vak finance. Verder heb je maximaal 0-2 jaar werkervaring.

Aanbod

QOMPETENCE werkt op basis van een vast dienstverband met goede en flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Al tijdens het opleidingsprogramma ontvang je salaris. Daarnaast krijg je de beschikking over een lease auto zodra je op een opdracht wordt ingezet. Je prestaties worden nauwlettend gevolgd en beoordeeld. Daarnaast kent de organisatie een informele werksfeer met een goede balans tussen werk en privé.

Procedure

De selectie van onze medewerkers is gericht op kwaliteit en hun potentiële groeimogelijkheden. Belangrijker dan wat iemand is, vinden wij, is wat iemand kan worden. Een analytische en persoonlijkheidstest maken dan ook deel uit van onze selectie procedure.

Geïnteresseerd? Klik op onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kijk op onze website voor meer informatie en contactgegevens www.qompetence.nl.

 

 

Meer informatie
Contactpersoon:
M. de Vries